Förläsningar för företag och kommuner

Att ge företag och kommuner inspiration och nya verktyg för att förstå hur vi fungerar är av stor betydelse för att främja personlig och professionell utveckling. En föreläsning med Andreas kan erbjuda insikter om hur man går från att hoppas på en bra dag till att göra den fantastisk. Deltagarna kommer att lära sig mer om hur de kan skapa hjärnplus i sina hjärnor och hur hjärnan fungerar.

Föreläsningar för företag

1,5h-4 tillfällen á 2h

Vill ni ge erat företag inspiration och nya verktyg hur vi fungerar. En föreläsning om hur du går från att hoppas att det blir en bra dag till att göra den fantastisk. Du kommer lära dig mer om hur du skapar hjärnplus i din hjärna och hur den fungerar. Om ni vill skapa utveckling, inte bara för er själva, utan också era barn/familj så ska ni verkligen boka Andreas. För frågor styr hur vi mår, presterar och lär oss. Se till att ställ rätt frågor, 80% av alla människor ställer fel fråga till sig själv, är du en av dem?

Boka nu

Föreläsningar för kommuner

1,5h-4 tillfällen á 2h

En kommun har många olika målgrupper och här anpassas föreläsningen utefter vilka som sitter i publiken. Föreläsningen bygger mycket på att göra varandra bättre. Om hur du går från att hoppas att det blir en bra dag till att göra den fantastisk. Du kommer lära dig mer om hur du skapar hjärnplus i din hjärna och hur den fungerar. Skapa positivt görande. Om ni vill skapa utveckling, inte bara för er själva, utan också era barn/familj så ska ni verkligen boka Andreas. För frågor styr hur vi mår, presterar och lär oss. Se till att ställ rätt frågor, 80% av alla människor ställer fel fråga till sig själv, är du en av dem?

Boka nu