Föreläsningar för
föräldrar och föreningar

Att investera i föreläsningar för föreningar och föräldrar kan ge betydande fördelar när det gäller att skapa en mer sammanhållen och stödjande miljö. Med rätt kunskap och verktyg kan alla parter arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål och skapa en mer givande och framgångsrik upplevelse för alla inblandade.

Föreläsningar för idrottsföreningar

1,5h – 4 tillfällen á 2h

Se till att skapa ett team som utvecklas för då kommer resultatet. I föreläsningen/föreläsningarna varvas teorier, egna erfarenheter och historier om vad som skulle kunna göra skillnaden. Många idrottare skulle kunna optimera sin utveckling genom att både som lag eller individuell idrottare förstå hur mental träning, hjärnan, hormon fungerar. Hur får vi tankar, känslor och kroppen att hänga ihop? Allt detta och mycket mer får ni med er.

Boka nu

Föreläsningar för föräldrar

1,5h-2h

Vid flertalet tillfällen har föräldraföreningar bokat in mig. Kanske kan det vara intressant att ge både eleverna, personalen och föräldrarna en föreläsning var? När både föräldrar och skolan börjar benämna ord och termer på samma sätt har, utifrån mina erfarenheter, samarbetet ökat och även måluppfyllelsen.

”Mitt barn är bara 8 år men känner redan att han inte är tillräckligt snygg, vi har försökt prata om det men nu känner jag har nya verktyg för att göra det! Tack för dina tips om självkänslan”

Boka nu